fbpx

Team Fotostudio Memento

De Professionele fotografen van fotostudio Memento staan altijd voor je klaar! Met een klein team zorgen we altijd voor de leukste fotoshoots. Maar uit wie bestaat dat team en hoe zijn we begonnen?

Fotostudio Memento is met veel passie voor de fotografie opgericht in april 2018 met onze eerste studio in Soest. Mensen blij maken en zorgen voor een leuke dag is ons doel. Door het succes van onze eerste vestiging en omdat er veel vraag was of we nog ergens anders in het land zaten, hebben we december 2019 besloten om een tweede vestiging te starten in Heemstede. We vinden het belangrijk dat de klant zich fijn en op z’n gemak voelt door een persoonlijke benadering. Met de komst van onze tweede vestiging hebben we een leuk team bij elkaar verzameld.


Shanine Roosingh

Eigenaar Fotostudio Memento

Ik ben Shanine, vol trots mag ik zeggen dat ik eigenaar ben van fotostudio Memento.Met liefde doe ik mijn werk, naja ‘werk’ Het is meer mijn hobby. Mensen blij maken met een mooie foto die voor altijd een plekje krijgt vind ik supermooi. Daarnaast heb ik nog veel meer hobby’s en ben ik een vrije vogel die van reizen en cultuur houdt.

Benne Boersema

Eigenaar Fotostudio Memento

Ik ben Benne, samen met Shanine ben ik eigenaar van Fotostudio Memento. Vanaf kinds af aan sprak fotografie mij aan, dus dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken vind ik te gek. Mensen blij maken met persoonlijke vastgelegde momenten geeft mij de meeste voldoening. Naast mijn werk probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien, en hou ik ervan om iets uit niets te creëren

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag 10.00 t/m 18.00 
Donderdag 13.00 t/m 21.00
vrijdag 10.00 t/m 18.00 
Zaterdag 10.00 t/m 18.00 
SOEST

Kerkstraat 86
3764 CV Soest
035 5449124
info@fotostudiomemento.nl
Heemstede

Haemstedelaan 2-A
2101 WG Heemstede
023 5746128
Heemstede@fotostudiomemento.nl
Volg je ons al?
Op facebook en Instagram!