fbpx

Fotostudio Memento


Wij zijn Fotostudio Memento een sterk team dat de krachten bundelt om iedereen blij te maken. Wij geloven dat je de kleine dingen in het leven moet koesteren, dat een herinnering zo veel vreugde met zich mee brengt en zorgt voor kracht.

Wij staan voor die leuke geluksmomentjes en zullen zorgen dat dat zichtbaar is op de foto. Fotografie is meer dan een mooie foto, het is een herinnering een persoonlijk verhaal en een beleving.

Wij werken samen met een leuk team van fotografen die weten wat ze doen, jou een geluk moment bezorgen en de leukste spontane foto’s creëren. Feel happy Be happyShanine Roosingh

Eigenaar Fotostudio Memento

Ik ben Shanine, vol trots mag ik zeggen dat ik eigenaar ben van fotostudio Memento.Met liefde doe ik mijn werk, naja ‘werk’ Het is meer mijn hobby. Mensen blij maken met een mooie foto die voor altijd een plekje krijgt vind ik supermooi. Daarnaast heb ik nog veel meer hobby’s en ben ik een vrije vogel die van reizen en cultuur houdt.

Benne Boersema

Eigenaar Fotostudio Memento

Ik ben Benne, samen met Shanine ben ik eigenaar van Fotostudio Memento. Vanaf kinds af aan sprak fotografie mij aan, dus dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken vind ik te gek. Mensen blij maken met persoonlijke vastgelegde momenten geeft mij de meeste voldoening. Naast mijn werk probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien, en hou ik ervan om iets uit niets te creëren

Amber

Fotograaf

Kione

Fotograaf

Ik ben Kione, samen met mijn vriend en hond woon ik in Hoogland. In mijn vrije tijd ben ik bezig met volleybal en spreek ik graag af met vrienden om spelletjes te doen. Ook ben ik regelmatig in het bos of in de duinen te vinden met mijn camera.

Marjolijn

Fotograaf

Ik ben Marjolijn en een van mijn grootste passies is fotograferen. Zo is werken in de studio elke dag een feestje. In mijn vrije tijd bent ik het liefst ver weg in de zon of in het water om nieuwe plekken te ontdekken.

Joyce

Fotograaf

Ik ben een enthousiasteling, een doener in hart en stiekem een chaoot. Ik hou van creëren en wordt gelukkig van de liefde. Dat is dan ook mijn doel; mensen hun speciale band met elkaar laten zien.

Ilse 

Fotograaf

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag 10.00 t/m 18.00 
Donderdag 13.00 t/m 21.00
vrijdag 10.00 t/m 18.00 
Zaterdag 10.00 t/m 18.00 
SOEST

Kerkstraat 86
3764 CV Soest
035 5449124
info@fotostudiomemento.nl
Heemstede

Haemstedelaan 2-A
2101 WG Heemstede
023 5746128
Heemstede@fotostudiomemento.nl
Volg je ons al?
Op facebook en Instagram!