Loading. Please wait...
search

Informatie

Beleef samen met onze professionele fotograaf een te gekke fotoshoot!

Wil jij graag werken als fotograaf in Heemstede of Soest? Bekijk dan onze vacatures!

Fotostudio Memento is gelegen aan de Kerkstraat in Soest, dit is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voor de deur gelegenheid om gratis te parkeren. Het station zit op loop afstand dus ook het openbaar vervoer is geen probleem.

Onze tweede vestiging is gelegen aan de Haemstedelaan 2-A te Heemstede. Ook hier geldt dat het makkelijk te bereiken is met de auto. Er is voor de deur gelegenheid om gratis te parkeren. Let wel op op de binnenweg is er wel betaald parkeren. Met het openbaar vervoer zijn we ook te bereiken.

 

Spontane fotografie als aandenken, daar is het de fotoprofessionals van Memento om te doen, de fotograaf weet altijd wel wat leuks of geks.

Voordat jullie fotoshoot zal beginnen vragen we altijd eerst naar jullie wensen, zodat we dit kunnen mee nemen in de fotoshoot. gedurende de fotoshoot die circa 45 minuten zal duren, is er tijd om nog een keer van kleding te wisselen. Vergeet dus niet een tweede setje kleding mee te nemen om de fotoshoot lekker afwisselend te houden.

Bij een fotoshoot is het natuurlijk leuk om persoonlijke spullen mee te nemen, om de fotoshoot echt speciaal te maken. Bespeel je bijvoorbeeld een instrument of ben je fan van voetbal. Je kunt je fotoshoot zo gek maken als je zelf wil. Bij kleine kindjes is het erg leuk om bijvoorbeeld een loopauto of speelgoed mee te nemen waar ze vertrouwd mee zijn.

Na de fotoshoot gaan we een afspraak maken om de foto´s te komen bekijken in onze fotopresentatie. We zorgen er voor dat de leukste foto’s geselecteerd zijn. Samen zoeken we dan de leukste foto uit die gelijk wordt afgedrukt.

Bij de fotoshoot zit 1 afdruk van 20×30. Er is een vrijblijvende mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen. Meer vind u hierover onder het kopje ” Prijslijst“.

Kun je iets niet vinden op de website, neem dan even contact met ons op.

 

 

 

 

 

Story Show Sidebar Hide Sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url